The Rub
The Rub
The Rub
The Rub
The Rub
The Rub
The Rub
The Rub
The Rub
The Rub
The Rub
The Rub
The Rub
The Rub

The Rub

Sufficient detailing was placed on the design which includes bespoke furniture and joinery with feature ceilings. The space is customised to suit the purpose of each zone; massage areas are comfortable, cosy and relaxing, while the arrival area is open and light.

Our upfront approach to costs of fit-out, council requirements and early detection of the base build deficiencies meant that The Rub for the first time had a positive fit-out experience.Our client is delighted with the final result and are looking forward working with Catalyst in other cities throughout New Zealand.

  • With the recent completed fit-out of their flagship store in Auckland, The Rub were keen to expand throughout the country – with Wellington as their second location.
  • Located on a busy street in Wellington CBD, construction requirements included traffic management and the completion of base build works.
  • Reflecting the design of their flagship store, the Wellington shop resulted in an elegant and peaceful atmosphere – achieved with the use of natural timbers, soft lighting and organic features

Like what you see?

We’d love to work with you

Enquire Now